ΚΟΡΥΦΗ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ
& ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΚΟΡΥΦΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Βιομηχανία Γαλακτοκομικών και Τυροκομικών προϊόντων Κανακάρης & ΣΙΑ Ο.Ε. εδρεύει από τον Δεκέμβριο του 1998 στην πόλη των Σερρών υπό την επωνυμία «ΚΟΡΥΦΗ».

Η εταιρία μας διαθέτει μια ποικίλα γκάμα προϊόντων στην οποία περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στραγγιστά και παραδοσιακά γιαούρτια, Φέτα Π.Ο.Π., λευκά τυριά, αριάνι και κεφίρ, για την παραγωγή των οποίων συλλέγεται φρέσκο γάλα από επιλεγμένες φάρμες του Σερραϊκού κάμπου.

Από το 1998 ως σήμερα δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο χονδρικής πώλησης - προμήθευσης επαγγελματικής συσκευασίας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εμπορικές εταιρίες διανομής τροφίμων, σχετιζόμενες κυρίως με τομέα του «HORECA» (Hotel/ Restaurant/Catering), καθώς και με βιομηχανίες τροφίμων και εδεσμάτων.

Η εμβέλεια της δραστηριοποίησης αυτής εκτείνεται σε όλη την ελληνική επικράτεια καθώς και σε χώρες του εξωτερικού όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Ισπανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γερμανία, Ιταλία, Κύπρο, Ρουμανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γαλλία, Φιλανδία, Βόρεια Μακεδονία και Ολλανδία. Μεταξύ της διετίας 2018-2019 η εταιρεία μας προχώρησε στην δημιουργία δύο φυσικών καταστημάτων, στην πόλη των Σερρών, επιτυγχάνοντας έτσι την ανεξαρτητοποίηση της στον τομέα του τοπικού λιανικού εμπορίου.

Δέσμευσή μας αποτελούν η άριστη ποιότητα και κορυφαία γεύση των προϊόντων μας, για τα οποία χαρακτηρίζεται η εταιρία μας. Η «ΚΟΡΥΦΗ» διαθέτει πιστοποιήσεις για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018 καθώς και πιστοποίηση HALAL.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

WORDS ABOUT US

Our Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER
DEVELOPED BY XTEMOS STUDIO @ 2021.

We work through every aspect at the planning

2010
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
21
TEAM MEMBERS
750
PROJECTS COMPLETED
Αναπαραγωγή Βίντεο

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.